Specialopgaver Erhverv

Får I stød i vinterhalvåret pga. statisk elektricitet?

En antistat-behandling fra Byens Chem-Dry vil befri jer fra irriterende stød og chok.

Når luften bliver kold i vinterhalvåret kan det ikke bære lige så mange vandmolekyler og derfor bliver luften tør. Dette er en medvirkende faktor til at der opstår statisk elektricitet når man bevæger sig henover gulvtæpper og rører andre former for tekstiler. Ved at lade os behandle dette fænomen i oktober/november måned vil de elektriske udladninger tages ud af gulvtæpperne samt andre former for tekstiler såsom sofaer og polstrede stole.

Det bør nævnes at disse antistat-behandlinger virker bedst på helt rene tæpper og tekstiler, så derfor vil det være optimalt at få renset virksomhedens tæpper og/eller møbler i samme omgang som tæpperne renses. En imprægnering af tæpperne ville ligeledes være med til at beskytte jeres tæpper på bedst mulig vis.


Byens Chem-Dry er kaffeplettens værste fjende.

Vi har fjernet i tusindvis af kaffepletter og kan hjælpe med alle former for specialopgaver.

Om det er kaffepletterne som kan være i brede baner foran jeres tekøkkener, rødvinspletter fra julefrokosten, blæk fra en lækket kuglepen eller der har været en ødelæggende vandskade så kan Byens Chem-Dry hjælpe.  Vi har i mere end 20 år lavet specialopgaver for vores erhvervskunder, indenfor antistat-behandling, anti-allergen-rens, desinficering, pletindfarvninger, lugtfjernelse samt pletfjernelse på alle jeres tæpper, sofaer og andre polstrede stole.  


Sådan får du en astma- og allergivenlig virksomhed.

Flere Astma og allergiforeninger anbefaler udelukkende rens med Chem-Dry’s produkter da det er den rensemetode på markedet der fjerner mest støv og snavs i renseprocessen.

Efter vores dybdegående rens kan vi specialbehandle lokalet med et produkt der uskadeliggør hustøvsmiders ekskrementer (Dust Mite Anti- Allergen).  Det er netop disse ekskrementer, som kan give store astma og allergi- gener, men efter denne behandling vil selv slemme husstøvmideallergikere kunne færdes frit i lokalet uden gener. Når folk først har prøvet dette produkt, viser vores erfaring os at begejstringen er så stor, at de anbefaler det til andre i samme situation.


Chem-Dry® Specialbehandlinger: Antistatbehandling, anti-allergen-rens, desinficering, lugtfjerning, pletindfarvning, , pletfjerning mm.

Byens Chem-Dry® tilbyder en hel række andre specialist serviceydelser:

Antistatbehandling af tæpper og møbler*

Vinterhalvåret er den værste tid for statisk elektricitet.  Her bliver luften kold og kan derfor ikke bære så mange vandmolekyler.  Derfor føles luften tør. Ikke bare for os.  Men også for gulvtæpperne og de andre tekstiler på kontoret.

Og når mængden af vandmolekyler i luften falder, så opstår der hurtigt statisk elektricitet.

Vi antistatbehandler derfor tæpper og møbler i virksomheden i oktober og november, således, at de elektriske udladninger forsvinder, og alle kan færdes uden ubehaget ved at tage fat i et dørhåndtag eller give hinanden hånden.

Alle former for behandlinger på tekstiler virker bedst, når tekstilet er rent. Det kan derfor være nødvendigt at rense tæpper og møbler først.  På den måde sikrer man sig også, at behandlingen holder igennem hele sæsonen.

* Bemærk, at mange tror, det er nok at antistatbehandle tæpperne.  Uafhængige rapporter bl.a. fra Cowi Consult viser, at udladningerne i forbindelse med, at man rejser sig fra en kontorstol er mange gange kraftigere end, når man går hen over et tæppe.  For at være sikker på, at en antistatbehandling virker efter hensigten, bør stole derfor også renses og behandles. 

Det giver i øvrigt et væsentligt bedre indeklima på ethvert kontor.


Anti-Allergen Rens

Mange mennesker lider af husstøvmideallergi eller andre former for allergier.  Med et 100% naturprodukt kan vi på ganske få minutter fuldstændig neutralisere allergenerne fra husstøvmiden, som findes overalt.


Desinficering & Lugtfjerning

Med en Chem-Dry® desinficering slås alle bakterier og levende organismer i tæppet ihjel.  Er der dårlig lugt, så kan det være ophobet i tæppet, gardiner eller møbler.  Lugt fjernes på flere forskellige måder. 


Pletindfarvning

Det hænder, at der spildes ting på tæppet, der kan forårsage en affarvning.  Sker det, vil de fleste være tilbøjelige til at skifte tæppet.

Det er ikke længere nødvendigt.  Vi er specialiserede i at indfarve affarvede pletter.  Dette gøres med syrefaste tæppefarver, som ikke kan renses ud af tæppet.