Læderpleje Erhverv

Lad firmaets dyrekøbte lædermøbler få nyt liv.

Med en minimal investering kan firmaets lædermøbler få sin lød tilbage og få forlænget levetiden.

Læder er et naturprodukt som vil udtørre hvis dette ikke behandles løbende og derved blive mere modtagelig for fedtede og fugtige pletter. Ved manglende behandling vil et lædermøbel ligeledes miste sin smidighed og lød, som vil gøre at møblet hurtigere får tydelige revner, det krakelerer og mister sin oprindelige farve.

Fordele ved at bruge Byens Chem-Dry® til at pleje jeres lædermøbler:

•    Læderets levetid forlænges
•    Læderets oprindelige lød og farver kommer frem
•    Læderet bliver igen levende at se på
•    Læderet bliver blødt, smidigt og lækkert og udtørrer ikke
•    Læderet sprækker sjældent
•    Læderet påvirkes ikke på samme måde af sollys
•    Læderet bliver mere modstandsdygtigt overfor fremtidig snavs, spild og fedtstoffer
•    Læderet slides ikke nær så hurtigt

Sådan får I plejet jeres lædermøbler til billigere penge.

Ved at tegne en serviceaftale kan Byens Chem-Dry levere jer en service som er med til at holde jeres lædermøbler levende, smidige og til en mindre pris.

Med en serviceaftale i hånden har I sikret jeres lædermøblers en længere levetid. I og med vi aftaler en frekvens for hvor ofte vi kommer og behandler jeres lædermøbler desto billigere kan vores pris for servicen blive.

Behandling af Lædermøbler

Læder, som ikke vedligeholdes, tørrer ud og blive meget modtagelig for fedtede og fugtige pletter. Samtidig mister læderet sin smidighed og lød, hvorfor det hurtigere revner, krakelerer, mister farve og slides.

Det er synd, når man med en minimal investering i den rigtige vedligeholdelse kan få læderet til at se flottere ud end det nogensinde har gjort og samtidig gøre det lækker blødt, smidigt og rent igen.

Vi har arbejdet med læder i mere end 15 år og vedligeholder med vore egne specielle udsøgte olier og naturlige planteudtræk lædermøbler i mange foyer’er, receptioner, lounger, direktions-, bestyrelses og konferencelokaler.

Lædermøbler    

Renses, behandles og mættes med naturlige olier så lød og modstandskraft vender tilbage i læderet.  20 års erfaring fra private hjem og rigtig mange direktions– og bestyrelseslokaler. 

             

De færreste ved nok om vedligeholdelse af Deres lædermøbler.

Læs her, hvad DE måske ikke vidste om vedligeholdelse af Deres lædermøbler

Læs her hvad enten Deres lædermøbler er helt nye eller rigtig gamle og kedelige.

”Læder kræver som regel ikke megen vedligeholdelse, men kan heller ikke klare sig helt uden. 2 til 3 gange om året er som regel nok. Lædermøbler der er udsat for stort slid, tilsmudsning, udtørring mv. skal vedligeholdes oftere end ved normale forhold” (udpluk fra vejledning udarbejdet af foreningen Danske Møbelhandlere, og er godkendt til forbrugeroplysning i forbindelse med Møbelgarantien®).


Alt læder har således løbende behov for vedligeholdelse i form af fjernelse af snavs, fedtstoffer (typisk fra hænder, hovedbund og spild) og tilføring af de rigtige næringsstoffer.  Bemærk, at læder behøver ikke at se snavset ud, for at trænge til at få tilført de rigtige næringsstoffer.

Fordelene ved et lædermøbel, der er behandlet og vedligeholdt på den rigtige måde, er mange:
•    Læderets levetid forlænges
•    Læderets oprindelige lød og farver kommer frem
•    Læderet bliver igen levende at se på
•    Læderet bliver blødt, smidigt og lækkert og udtørrer ikke
•    Læderet sprækker sjældent
•    Læderet påvirkes ikke på samme måde af sollys
•    Læderet bliver mere modstandsdygtigt overfor fremtidig snavs, spild og fedtstoffer
•    Læderet slides ikke nær så hurtigt

Vi har i Byens Chem-Dry arbejdet med læder i næsten 20 år og vedligeholder og ”restaurerer” årligt mere end tusind lædermøbler i private hjem og virksomheder.

Er Deres lædermøbel nyt – under et år gammelt – så lad os give det den første behandling og vise, hvordan De selv klarer det meste af vedligeholdelsen i fremtiden. 

Er Deres lædermøbel ældre end et år, og ser stadig pænt ud, så lad os give læderet sin oprindelige smidighed og lød tilbage ved at behandle det med de rigtige næringsstoffer og samtidig fjerne det snavs der har sat sig.

Er Deres lædermøbel kedeligt og dødt at se på, evt. falmet, med snavs og plamager, krakeleringer osv. så lad os vise Dem hvor pænt Deres møbel kan blive igen. De vil blive overrasket.

Vedligeholdelse af lædermøbler

Alt læder har løbende behov for vedligeholdelse i form af fjernelse af snavs og tilføring af de rigtige naturlige olier. Jo mere mættet læderet er med disse olier des mere modstandsdygtigt er det overfor spild, snavs og slidtage.  Læder, der er mættet med de rigtige olier, udtørrer ikke og sprækker derfor sjældent og påvirkes heller ikke på samme måde af sollys. 

Vi har i Byens Chem-Dry arbejdet med læder i næsten 20 år og vedligeholder lædermøbler hos 100-vis af større og mindre kunder bl.a. VKR Holding, IBM, Danmarks Statistik, flere ministerier, Accura mv.

Såfremt læderet er ældre og virkelig snavset, bliver det først renset med en rigtig læderrens, der åbner porerne i læderet og driver snavset ud. Herefter afvaskes læderet for det udtrukne snavs og urenheder, tørres og mættes til sidst grundigt med de til den enkelte lædertype tilpassede efterbehandlinger. Læderet kan evt. også sluttelig imprægneres.

En sådan rigtig læderrens – minder mest af alt om en restaurering - og kan ikke undgå i processen at fjerne en del af de naturlige olier, der er tilbage i læderet.  Vi anbefaler derfor vore kunder at påbegynde vedligeholdelsen af lædermøblerne tidligt i lædermøblernes levetid, således at der aldrig bliver behov for egentlig rens, men blot vedligeholdelse/plejerens.

Løbende vedligeholdelse/plejerens foretages alene med vores 100 % naturlige læderprodukt bestående af 5 naturlige olier og udvalgte planteekstrakter, som renser læderet let og mætter det, så det får sin fulde smidighed og lød tilbage.

Jeres møbler behøver pt. ikke en rigtig læderrens, men kan nøjes med plejerens.  Den første gang, skal den dog være en del mere dybdegående end efterfølgende, hvilket afspejler sig i prisen i det vedlagte vedligeholdelsesforslag.
95% af alt det læder vi vedligeholder i dag, gøres på aftalebasis, både fordi det er billigere og fordi læderet har bedre af løbende vedligeholdelse end enkeltstående kraftige og typisk sjældne behandlinger.