Specialopgaver Privat

Har din hund tisset på dit fine ægte tæppe?

Hos Byens Chem-Dry har vi mere end 20 års erfaring indenfor specialopgaver af enhver slags.

Hvad enten din hund har tisset på dit ægte tæppe, du har væltet et glas rødvin ned på dit spritnye uldtæppe, dit barn har siddet i sofaen med en plade chokolade, der er misfarvninger efter noget opkast eller en slem lugt i dit tæppe som ikke vil forsvinde. Vi har lavet hundredvis af specialopgaver som vedrører alt lige fra anti-allergen-rens, desinficering, lugtfjernelse, pletindfarvning og pletfjernelse på gulvtæpper, sofaer og mange andre former for polstrede tekstiler.

Pletter vi kan hjælpe jer med at fjerne, som kommer fra:
Kaffe, Rød- og hvidvin, Blod, Øl, gin, whiskey, Blæk, Chokolade, Fødevarer, Motorolie, Stearin, Tyggegummi, Rust, Afføring, Ketchup, Opkast, Urin, Læbestift, Mayonnaise,  Lim.

Sådan får du et astma- og allergivenligt hjem.

Flere Astma og allergiforeninger anbefaler udelukkende rens med Chem-Dry’s produkter da det er den rensemetode på markedet der fjerner mest støv og snavs i renseprocessen.

Efter vores dybdegående rens kan vi specialbehandle lokalet med et produkt der uskadeliggør hustøvsmiders ekskrementer (Dust Mite Anti- Allergen).  Det er netop disse ekskrementer, som kan give store astma og allergi- gener, men efter denne behandling vil selv slemme husstøvmideallergikere kunne færdes frit i lokalet uden gener. Når folk først har prøvet dette produkt, viser vores erfaring os at begejstringen er så stor, at de anbefaler det til andre i samme situation.