Garanti og forsikring

Behandlings- og bearbejdningsforsikring

Som en af de eneste servicevirksomheder i Danmark er vi forsikret mod skader på ting, som vi behandler.  Det er en ekstra sikkerhed for alle vore kunder.

Byens Chem-Dry® Garanti:

Vi garanterer alt udført arbejde.  Vi følger altid op på udførte opgaver. Vi lever af tilfredse kunder, og er der noget, vi ikke har gjort godt nok, så kommer vi ud og laver det om. Dukker gamle pletter op igen, kommer vi og fjerner dem uden beregning.

Tæppefabrikkernes anbefalinger & Garantier

Tæppe- og møbelproducenter over hele verden anbefaler Chem-Dry®.  I Danmark er vi igennem de sidste 10-15 år blevet set meget grundigt i sømmene af landets største tæppeproducent, Ege-tæpper, som i såvel deres laboratorier som i marken, har målt og vejet os mod, hvad der ellers tilbydes.

Ege - ligesom flere af de andre danske producenter - anbefaler os i dag uden tøven.  De ved, at vi leverer de bedste renseresultater, fjerner langt flere pletter, imprægnerer mere effektivt og leverer en miljørigtig og langtidsholdbar løsning, der ikke skader tæpperne, men tværtimod øger deres levetid.

For at tæpperne (og deres levetid), indeklima, medarbejdere mv. har det bedst, anbefaler tæppefabrikkerne, at ophobet støv, snavs, pletter, husstøvmider, allergener mv. renses ud af tæpperne mindst én gang om året – og at udsatte områder (kantiner, indgangspartier mv.) behandles lidt oftere (se vedlagte).

Det er værd at bemærke, at rigtig vedligeholdelse af tæpper og møbler er så vigtig en parameter – lige som for en bil – at visse garantier kan afhænge af, om der er vedligeholdt på den rigtige måde.